EuVe Pesiksen logo

EuVePesis – Edustus

26.5.2023 10:27

Otteluennakko: Eurajoen Veikot vs. Ulvilan Pesä-Veikot lauantaina 27.5. 12:00

Lauantaina tarjolla herkullista paikalliskamppailua! 🔥Vieraita saamme puolen tunnin ajomatkan päästä, kun vieraaksi saapuu Ulvilan Pesä-Veikot. Lokit ovat aloittaneet kauden 2 tappiolla, kun vastassa ovat olleet Jokioisten Koetus sekä Hyvinkään Tahko. Ulvilan kokoonpano muodostuu pitkälti omista junioreista. Kokenutta kaartia joukkueessa edustaa muunmuassa superpesiskokemusta omaava Rami Mäkinen.

"Tiukka vääntö on tiedossa lauantaina. Kaverilla nuori ja nälkäinen joukkue ja muutama kokenut ja laadukas peluri siihen lisäksi. Hieno paikalliskamppailu tiedossa, omaa peliä pitää edelleen terävöittää ja heti pelin alussa oltava valmiita pelaamaan. Kliseisesti omat virheet minimiin ja pistetään kaveri tekemään palot, niin ollaan vahvoilla. Yksinkertaistetaan sisäpeliä ja ollaan huolellisia ulkona. Nautitaan pelistä ja annetaan sen näkyä! Toivotaan, että yleisö löytää paikalle todistamaan tätä hienoa paikallispeliä", ennakoi ottelua Jyri Tarmo.

Peli käyntiin Romu-areenalla lauantaina kolmelta. Kausikortteja edelleen myynnissä, kotipelejä jäljellä vielä kuusi kappaletta. Yksittäiset liput kustantavat aikuisilta 5€ ja alle 16-vuotiaat ilmaiseksi!

Kaikki artikkelit