EuVe Pesiksen logo

EuVePesis – Edustus

03.11.2022 20:49

Sopimusuutisia kaudelle 2023!

Supervahvistus pesäpallon suomensarjaan nousevaan Eurajoen Veikkoihin!
-Jesse Jokela vahvistaa Veikkoja vuoden pelaajasopimuksella.
Ulvilan Pesä-Veikkojen kasvatti Jokela on edustanut Superpesiksessä UPV:n lisäksi Hyvinkään Tahkoa ja Kankaanpään Mailaa. Superissa Jokela valittiin vuoden tulokkaaksi vuonna 2010. Superpesiskokemusta Jokela omaa 132 ottelun verran. Ykköspesistä mies on pelannut 277 ottelun verran.

Pelinjohtaja Jyri Tarmon kommentit:
"Jesse tuo joukkueeseen valtavan pelillisen panostuksen ja paljon johtajuutta. Tulee olemaan sarjan ehdottomia tähtipelaajia. Lisäksi hän tuo seuralle lisäuskottavuutta tulevaisuuden rakentamisen suhteen ja samalla imua, kun neuvottelemme toisten pelaajien kanssa sopimuksista". Vastikään seuran kanssa 3-vuoden pelinjohtajasopimuksen tehnyt Tarmo kiittää seuran taustoja siitä, että seuralla on halua pärjätä sarjassa eikä vain selviytyä. "Taustoja saatiin lisäksi vahvistettua uudella joukkueenjohtajalla, kun Suuriniemen Jukka lähti mukaan niinikään 3-vuoden sopimuksella".
Joukkueella tällä hetkellä kymmenkunta pelaajaa ja loppuvuoden aikana tehdään lisää sopimuksia. Talven harjoitusrinki tulee käsittämään kokonaisuudessaan 15-17 pelaajaa. Seura tiedottaa tulevista sopimuksista tulevilla viikoilla.

Kuvassa Joukkueenjohtaja Jukka Suuriniemi, Jesse Jokela ja pelinjohtaja Jyri Tarmo