EuVePesis – Edustus

4.7.2023 19:19

Otteluraportti: Eurajoen Veikot vs. Kinnarin Pesis, 2006 lauantaina 20.5. 12:00

Kuvituskuva

Tiukka vääntö kääntyi lopulta @kinnarinpesis eduksi. Järvenpääläiset olivat eilen vahvempia 1-2 (2-3, 5-1, 1-1, 1-2).

"Tiukka vääntö. Kaveri oli tuon verran parempi. Ensimmäisellä jaksolla meille sattui paljon huolimattomuuksia sisällä sekä ulkona. Toisella jaksolla puhuimme kopissa taas pelin yksinkertaistamisesta ja se tuottikin toivotun tuloksen. Supervuorossa taisteltiin hienosti vielä itsemme tasoihin. Kotarissa meillä jäi piippuun tasoittavalla sisävuorolla. Tappio harmittaa tottakai. Matsissa oli paljon hyviä asioita, jotka otetaan mukaan ensi viikolle. Nämä ovat meille tosi tärkeitä kokemuksia jatkoa ajatellen. Tämä joukkue on ollut koossa vasta noin puoli vuotta, joten ehdottomasti tarvitsemme myös näitä kokemuksia", kommentoi eilistä Jyri Tarmo.

Yleisölle saamme osoittaa jälleen kiitokset, teitä oli eilen mukavasti paikalla! Pelit jatkuu kotikentällä jo ensi viikon lauantaina, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja Ulvilan Pesä-Veikot. Tätä matsia et voi missata, sankoin joukoin kannustamaan kotijoukkue voittoon! 🔥👊🏼