EuVe Pesiksen logo

EuVePesis – Edustus

19.8.2023 18:42

Otteluraportti: Jokioisten Koetus vs. Eurajoen Veikot torstaina 3.8. 15:00

Tärkeä voitto ja mihin paikkaan! 🔥👊🏼

Veikot klaaraa hienolla esityksellä kolme pistettä Jokioisilta. Ensimmäisellä jaksolla aukesi juoksuhanat kunnolla ja loppulukemat jaksosta kirjattiin 5-9. Toisella jaksolla pelattiin tiukkaa ulkopeliä ja viimeiseen vuoroon lähdettiin 1-1 tilanteesta. Neljännen aloittavalla Joona-Tapio Mattila löi illan toisen kunnarin kolmosjatkeelta ja Jimi Rajala varasti show:n vielä tasoittavalla ulkovuorolla. Toisen jakson loppulukemat kirjattiin Veikoille 1-4.

"Oltiin kyllä hyviä ja tosi tylyjä eilen. Olen porukasta tosi ylpeä. Tosi paljon onnistujia, kopit nousi ja palloa lyötiin väliin tärkeissä paikoissa. Kauden tärkein peli ja joukkue oli todella valmis otteluun ja se kantoi läpi eilisen. Tunnetila oli tapissa huoltoa myöden. Eilinen vielä fiilisteltiin voittoa ja nyt alkaa keskittyminen kohti ensi viikon keskiviikkoa, jolloin matka käy Pomarkun Pyryn vieraaksi. Tästä on hieno jatkaa vääntämistä pudotuspeleihin", iloitsi pelinjohtaja Jyri Tarmo.

Pelit jatkuu ensi viikon keskiviikkona Pomarkussa. Sarjataulukossa Veikot nousi kolmanneksi, takana hengittää Hyvinkään Tahko pisteen päässä. Jokioisten Koetus on kahden pisteen takamatkalla, pelin vähemmän pelanneena. Kolme joukkuetta taistelee kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta kynsin ja hampain, kun runkosarjaa on vielä kaksi kierrosta jäljellä. Kerran vielä pelataan myös kotikentällä, kun keskiviikkona 16.8 vieraaksi saapuu Puna-mustat Helsingistä. Saavu paikalle, tukeanne tarvitaan vielä 👊🏼

#pesis #eurajoki

Kaikki artikkelit